Køberrådgivning huskøb

Hos Boliginspektion.dk, udfører vi både "køberrådgivning huskøb" og "køberrådgivning lejlighed", når man overvejer, eller er meget tæt på at købe hus eller lejlighed. Ved "køberrådgivning huskøb" og "køberrådgivning lejlighed" forstås en grundig fysisk gennemgang af husets eller lejlighedens tekniske installationer, døre, vinduer, konstruktioner, for at fastslå boligens håndværksmæssige og vedligeholdelsesmæssige stand og kvalitet såvel ude som inde, hvilket også ofte omtales som en byggeteknisk køberrådgivning.

Årsagen til at man bør få byggeteknisk køberrådgivning hvad enten det drejer sig om køb af hus eller lejlighed, er, at der i Danmark ikke stilles krav til tilstandsrapporter, hverken ved salg af hus eller lejlighed, hvorfor man står meget alene i forhold til at vurdere den samlede situation omkring boligen.

Ved hushandler forefindes der dog almindeligvis en tilstandsrapport, da sælger først lovligt kan tilbyde en ejerskifteforsikring når der foreligger en tilstandsrapport. Dette kan såleden friholde sælger for erstatningskrav i forbindelse med de fejl og mangler der kan optræde efter salget.

Udfordringen her er blot at kvaliteten for tilstandsrapporter i Danmark er meget ringe.


DR KONTANT:

Boligdrømme smadret af fejlfyldte tilstandsrapporter

https://www.dr.dk/nyheder/penge/kontant/boligdroemme-smadret-af-fejlfyldte-tilstandsrapporter


Køberrådgivning advokat

En køberrådgivning omkring et boligkøb, optræder jo typisk som en køberrådgivning fra den advokat der berigtiger skødet og alle papirerne omkring bolighandlen. Denne ydels omtale også ofte som  "Køberrådgivning huskøb", men selv sagt meget anderledes end den køberrådgivning vi yder.

Køberrådgivning priser

Hvis du er interesseret i at se priser vedr. køberrådgivning, kan priserne ses her køberrådgivning priser. Vi yder båder "køberrådgivning huskøb", værdianalyser, samt køberrådgivning ved køb af kolonihaver.