Boliginspektion

Byggeteknisk rådgivning

byggesagkyndig køberrådgivning

Kompetent Byggeteknisk Rådgivning

Byggeteknisk rådgivning fra boliginspektion med mange års erfaring. Vi udfører alt fra ejendomsrapporter og værdianalyser der har til formål at hjælpe jer som købere eller sælgere. Formålet med en byggeteknisk rådgiver er, at man får foretaget en fysisk gennemgang af boligen hvor køber/sælger får en uafhængig vurdering af boligen. Den byggetekniske rådgiver besigtiger dermed hele boligen både indvendig og udvendig. Herefter kan man udarbejde en ejendomsrapport, hvori man beskriver og dokumenterer de fejl og mangler der er ved boligen. Den byggetekniske rådgiver vil herefter gennemgå fejlene/manglerne, så man er helt sikker på hvad problemet er, og hvad man kan gøre for at løse det.

Købsprocessen

Hvis man skal købe en bolig eller lejlighed, kan det også være en god ide at benytte en byggeteknisk rådgiver, som kan foretage en værdianalyse. Værdianalysen er en uafhængig vurdering, som giver et retvisende billede af hvad boligens markedspris er, og den bagved liggende økonomi. Værdianalysen beskriver og dokumenterer den aktuelle værdi, hvor man gennemgår hvad der trækker op/ned. ”Trends” og markedet som helhed spiller en vigtig rolle og indgår derfor også i vurderingen. En værdianalyse kan derfor være et enormt brugbart redskabt under købsprocessen, idet man faktisk ved hvad den ”indre værdi” af boligen/lejligheden er, og ender med ikke at skulle afgive mere end højst nødvendigt. Afslutningsvist, er værdianalysen også brugbar til at identificere ”styrker og svagheder” fra et økonomisk perspektiv, så man i fremtiden selv kan begynde at genkende hvad man skal være opmærksom på ved køb af bolig eller lejlighed.

Bliv klogere på jeres nuværende eller fremtidige bolig så i når det slutresultat i ønsker eller drømmer om. Boliginspektion står altid klar til at hjælpe uanset opgaven. Kontakt os nu, og få kompetent byggeteknisk rådgivning fra Boliginspektions ejer Kuno, der igennem mange år har leveret indhold til div. boligprogrammer eller en af vores andre samarbejdspartnere. Klik her for at se vores anmeldelser eller naviger til forsiden for mere information om byggeteknisk rådgivning.