Boliginspektion

Byggeteknisk rådgivning

byggesagkyndig køberrådgivning

Kompetent Byggeteknisk KØBER RÅDGIVNING

Byggeteknisk køberrådgivning fra Boliginspektion.dk – Mange års erfaring, og Danmarks bedste trustscore!

Vi udfører alt fra gennemsyn af ejendommen, god rådgivning og forklaringer undervejs, og sidst kan vi udarbejde en inspektionsrapport med billeder og værdi estimater der har til formål at hjælpe dig som står lige overfor købet af et hus eller en ejerlejlighed, med at identificere ukendte fejl og mangler.

Formålet med en byggeteknisk rådgiver, også kaldet byggeteknisk køberrådgivning, er at man får foretaget en uafhængig faglig gennemgang, og en en uafhængig vurdering af boligens tilstand, i modsætning til tilstandsrapporten der er skabt af forskningsverdenen, så forsikringsselvskaber kan se hvad de skal tage forbehold for i en ejerskifteforsikring. Derfor finder vi betydelige fejl og mangler der ikke fremgår af tilstandsrapporten, ved 93% af vores gennemsyn!

Den byggetekniske rådgiver (byggesagkyndig) besigtiger hele boligen grundigt, såvel indvendig som udvendig, hvor du/i er meget velkommen til at følge med og stille spørgsmål.

Herefter kan vi udarbejde en inspektionsrapport, hvori man beskriver og dokumenterer ukendte fejl og mangler ved boligen. Bemærk at vi tilstræber kun at beskrive fejl og mangler der ikke tidligere er belyst, ej heller i tilstandsrapporten, hvorfor disse fejl vil være ny viden, og dermed mulige at prisforhandle omkring. 

Den byggetekniske rådgiver vil herefter gennemgå fejl og mangler , så man er helt sikker på hvad problemet er, og hvad man kan gøre for at løse det.

Købsprocessen

Hvis man står overfor købet af et hus eller en lejlighed, kan det en god idé at benytte sig af byggeteknisk køberrådgiver fra en byggesagkyndig, der kan foretage en professionel og uafhængig vurdering af tilstanden, og evt udarbejde en inspektionsrapport med priseestimater så man har et retvisende billede af hvad man er ved at købe og ikke mindst den bagved liggende økonomi.

Inspektionsrapporten beskriver og dokumenterer den aktuelle værdi, hvor man gennemgår hvad der trækker op/ned. En inspektionsrapport kan derfor være et særdeles effektivt redskab under købsprocessen, idet man faktisk kender den ”indre værdi” af boligen/lejligheden, og ender med ikke at skulle afgive mere end højst nødvendigt. Afslutningsvist, er værdianalysen også brugbar til at identificere ”styrker og svagheder” set ud fra et økonomisk perspektiv.

Bliv klogere på jeres fremtidige bolig så i når det slutresultat i ønsker eller drømmer om. Boliginspektion.dk står altid klar til at hjælpe med en byggeteknisk køberrådgivning. Kontakt os nu, og få kompetent byggeteknisk rådgivning fra Boliginspektion.dk