Boliginspektion

  • Vil du spare penge på opvarmning?

    ENERGIRÅDGIVNING DER
    GIVER BESPARELSER

    Energirådgivning og termografisk fotografering af certificeret energivejleder

Vil du spare penge på din opvarmning?

ENERGIRÅDGIVNING DER
GIVER BESPARELSER

Energirådgivning og termografisk fotografering af certificeret energivejleder

energirådgivning og termografisk fotografering

ENERGIRÅDGIVNING OG TERMOGRAFISK FOTOGRAFERING AF CERTIFICERET ENERGIVEJLEDER

Hos boliginspektion.dk tilbyder vi energirådgivning fra en certificeret energivejleder. På den måde kan du let identificere husets svage punkter når det gælder isoleringsevne og kuldebroer. Vi udfærdiger også meget gerne en energianalyse så du let kan få et billede af hvor du bør prioritere ændringer og fremtidige reparationer for at minimere husets varmetab.
 


TERMOGRAFISK FOTOGRAFERING

Vores energirådgivning underbygges altid af en termografisk fotografering der utvivlsomt udgør den mest effektive dokumentation for den bedst mulige visualisering, og dermed for den bedst mulige energirådgivning.
 
Bemærk at termografisk fotografering kun kan udføres når der minimum er 10 grd. forskel på ude- og indetemperaturen. Dette forekommer typisk fra oktober til maj måned.
 
Ved vores gennemgang tjekker vi både huset inde og ude, hvilket normalvis omfatter: Ydervægge, gavle, døre, vinduer, tagkonstruktioner, fundamenter og gennemføringer i klimaskærm, alt afhængig af alder og beskaffenhed. Vi sørger naturligvis for altid at tilpasse vores gennemgang og analyse efter de faktiske forhold.
 

Hør vores energirådgiver Kuno Bonnes gode tips til at spare på varmen

Play Video

Bliv kontaktet

Hvad siger vores kunder?

KUNDEUDTALELSER

Stina

"Alle pengene værd"

Super grundig faglig gennemgang af Boliginspektion.dk (Kuno). Der gives så mange forklaringer, beskrivelser, løsninger og prisideer når boligen gennemgåes med Kuno.
Vi giver vores varmeste anbefalinger

Jonas

"Fantastiske mennesker bag"

Fantastiske mennesker bag boliginspektion.dk. Super dygtige til deres arbejde og tydeligt eksperter, men også rare at kommunikere. Kæmpe anbefaling herfra.

Bo

"Ro i maven og nedslag i pris"

Det var godt at have Kuno med ude på en boliginspektion. Det giver ro i maven at have en med erfaring ude og inspicere et hus inden man køber det. Derudover kan rapporten bruges som videre forhandlingsgrundlag til at justere prisen. Alt i alt en god oplevelse.

Sara

"Kuno Bonne er meget grundig og dygtig…"

Kuno Bonne er meget grundig og dygtig til sit arbejde. Han er som person venlig, ansvarsfuld og hjælpsom. Jeg kan kun anbefale ham varmt!